Geef je op Ik wil meer weten

Programma en planning

Ontdek en Groei met Project Talent!

Welkom bij Project Talent, jouw weg naar groei en ontdekken van je talenten. Je ontmoet nieuwe mensen en je ervaart hoe leuk het is om de wereld een stukje mooier te maken. Hieronder een overzicht van wat je kunt verwachten tijdens het traject. 

 

Stap 1

Meld je snel aan 

Stap 2

Je krijgt een intake en een coach. Daarmee bespreek je jouw verwachtingen en interesses. samen bepalen jullie de inhoud van het traject en jouw Doe-plek.

Stap 3

Je volgt 4 praktische skills-trainingen over communicatie, presentatie, samenwerking en problemen oplossen. Deze trainingen geven jou een mooie boost. Check filmpje

Stap 4

Aan de slag op jouw Doe-Plek. Daar breng je het geleerde in de praktijk. We vinden altijd een passende vrijwilligersplek voor jou. Daar krijg je 5 maanden ondersteuning van jouw coach. En elke maand een bijpraatmoment met jouw groep.

 

Stap 5

Ontvang jouw welverdiende officiële Project Talent Certificaat tijdens een feestelijke uitreiking. Gebruik dit certificaat zeker op je CV.

Uitleg programma

Fasen van Project Talent:

 

🖋️Aanmelding en Intakegesprek:

Meld je aan via onze website en ontmoet ons voor een persoonlijk intakegesprek. Hier bespreken we jouw verwachtingen, interesses en bepalen we samen de koers van jouw traject.

 

🎓 4 Skills Trainingen:

Laat jezelf groeien door het volgen van 4 specifieke Skills Trainingen. Deze trainingen richten zich op essentiële vaardigheden zoals communicatie, leiderschap, samenwerking en probleemoplossing. Dit vormt de basis voor jouw verdere ontwikkeling. https://youtu.be/5pRiYQOoZxg

 

💼 Praktijkervaring bij Doe-Plek:

Tegelijkertijd ga je aan de slag bij jouw Doe-plek.  Daar breng de aangeleerde vaardigheden direct in de praktijk bij jouw Doe-Plek, waar je vrijwilligerswerk gaat doen.

 

🤝 Begeleiding en bijpraat momenten:

Gedurende de 6 maanden heb je regelmatig contact met jouw toegewijde trainer/coach en groepsgenoten. Bijpraat momenten zorgen voor een ondersteunende omgeving waar ervaringen worden gedeeld en successen worden gevierd.

 

🌐 Ontdek de mogelijkheden aan Doe-plekken

Ontdek de verschillende mogelijkheden bij Doe-plekken tijdens Project Talent, waar je jouw passie kunt inzetten voor diverse initiatieven. Van milieubewuste projecten en culturele evenementen tot het bieden van ondersteuning aan ouderen, het bevorderen van digitale geletterdheid, en het helpen bij voedselverdeling. Duik in jeugdprogramma's, draag bij aan dierenwelzijn, ondersteun de gezondheidszorg, bied hulp aan migranten en vluchtelingen of deel je technologische kennis met senioren. Elk van deze plekken biedt een unieke kans om impact te maken in de gemeenschap en jouw persoonlijke groei te stimuleren.

 

Deze voorbeelden zijn slechts het topje van de ijsberg. Project Talent biedt een scala aan mogelijkheden, en als je zelf een uniek idee hebt, staan we open voor jouw suggesties. Laat van je horen en ontdek welke vrijwilligersplek het beste bij jouw interesses past! 🌟✨

 

✔️ Meedoen in een milieuproject of cultureel evenement? Hebben we!

✔️Ouderen of laaggeletterden helpen? Doen we.

✔️Werken met kinderen, dieren of vluchtelingen? Kom maar op.

✔️Technisch? Help de digibeten!

Kortom: bij Project Talent krijg jij de kans om verschil te maken. Voor de samenleving en voor jezelf. Heb je zelf een leuk idee voor een Doe-plek? Let us know!

 

Even praktisch

  • Duur: 6 maanden
  • Inzet: 1 dagdeel per week (totaal 80 uur)

Doe mee aan Project Talent en ontdek de kracht van jouw talenten, bouw vaardigheden op, maak nieuwe vrienden en draag bij aan een betere samenleving. Jouw reis naar groei begint hier! 🌟 🚀

 

Hierover wil ik meer weten