Geef je op Ik wil meer weten

Wie zitten achter Project Talent?

Welzijnskwartier slaat samen met partners Welzijn Noordwijk, Welzijn TeylingenWelzijnsKompas en gemeenten Katwijk, Hillegom, Lisse en Teylingen (HLT) en Noordwijk de komende twee jaar de handen ineen om een mooi programma op te zetten voor de gehele Duin- en Bollenstreek.

 

Wie begeleiden jou?

Ik ben Martine. Ik woon in Katwijk en ik hou van hardlopen, zwemmen in zee, frisbee op het strand en voetballen. Ik ben gek op dieren, in welke soort of maat dan ook! Bij Project Talent mag je van mij een hoop humor verwachten. Uiteraard zie ik jou voor wie je bent en wat je kan. Iedereen wil gezien en gehoord worden. Vind je het spannend? Neem contact met mij op via 06 823 44 169.

Ik ben Marloes. Ik woon in Voorhout samen met mijn vriend. Ik leef mezelf graag uit tijdens een lesje Body Combat of op mijn snowboard. Daarna kom ik het liefst bij op de bank met een dekentje, mijn twee katten en een goeie serie. Wie ben jij, wat vind je leuk en waar sta je voor? Daar wil ik samen met jou achter komen. Je kan altijd even appen om kennis te maken, via 06 121 021 18. Spreek ik je snel? 

Ik wil meer weten